U bent hier : Onthaal > Farmaceutische industrie > Conditionering van pasta achtige producten > Brogtec

Brogtec

Brogtec heeft zijn oorsprong in de vroeger wereldbekende firma Brogli en is nu een 100% dochterfirma van het concern Ingtec AG gevestigd in Möhlin, Zwitserland.
Brogtec bouwt mengers, homogenisatoren, colloïdemolens, poederinjectiemachines en warmtewisselaars op basis van 50 jaar ervaring en is in constante ontwikkeling dank zij de zeer vertrouwelijke samenwerking met de klanten, die steeds op zoek zijn naar nieuwe technologieën.

Multi-Homo :

Een compleet gamma van driedimensionale mengers-homogenisatoren onder vacuüm waarborgen de kortst mogelijke mengprocessen dank zij de continue en geforceerde beweging van het product en de ideaal aangepaste werktuigen voor elk proces.
Uitzonderlijke aandacht is besteedt aan uniforme warmteverdeling in de pasta en hoge schaarkrachten die het versnellen van de homogenisatie mogelijk maken.
Bijkomende producten kunnen gedurende het mengproces direct tussen stator en rotor toegevoegd worden.

Collevelox :

Deze colloïdemolens kunnen in lijn (horizontale uitvoering) of alleenstaand (verticale uitvoering met voedingstremel) geïnstalleerd worden.
De combinatie stator-rotor biedt een uitzonderlijk uitgebreide werkoppervlakte met hoge schaarkrachten voor een snelle maar productvriendelijke homogenisatie.

Conti :

Deze homogenisator werkt volgens hetzelfde principe als de Multi-Homo maar in continu.
Pasta’s met een inhoud van max. 30% vaste stoffen kunnen probleemloos verwerkt worden. Het vermogen kan van 10 tot 100% van de nominale capaciteit ingesteld worden. Elke doseerpomp is uitgerust met een individuele debietmeter zodat op elk moment de toevoer van producten kan worden ingesteld.

EML :

Dit poederinjectiesysteem is gebaseerd op het “Venturi” principe. De vloeistof wordt in een versmalling van de toelaatbuis versneld en creëert een onderdruk dat de poeders vanuit een tremel in de vloeistof afzuigt. Het grote voordeel van dit procédé is een homogene verdeling van de poeders en dit zonder het veroorzaken van luchtbellen.

Agitemp :

Deze afkoeluitrusting is gebaseerd op een warmtewisselaar met tegenstroom samen met een geïntegreerde menger. De smalle mengkamer en de beweging van de afstrijkers zorgen voor een uitzonderlijke warmte-uitwisseling. Belangrijke energiebesparingen worden gewaarborgd door de combinatie van de differentiële temperatuurcontrole en de tegenstroming.

Adresgegevens :

Brogtec GmbH
Unterfortstrasse
CH – 4313 MÖHLIN

Tel : + 41.61.855.51.58
Fax : + 41. 61.855.51.59

E-mail : brogtec@ingtec.ch
Site : www.ingtec.ch/brogtec